Trifle με Γεμιστά Παπαδοπούλου
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά για το σιρόπι
Υλικά για το trifle
Σε ένα κατσαρόλι, φέρνουμε σε βρασμό τη ζάχαρη με το νερό. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου και αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.
Πολτοποιούμε τις φράουλες σε μικρό μπλεντεράκι και τις προσθέτουμε μαζί με το τζίντζερ στο σιρόπι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το mascarpone με τη ζάχαρη άχνη.
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τις φράουλες και τις προσθέτουμε στο μίγμα με το mascarpone.
Σε ποτήρια, σπάμε τα μπισκότα Γεμιστά Παπαδοπούλου, συνεχίζουμε με την κρέμα mascarpone, προσθέτουμε ξανά τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλουμε και όσο μας το επιτρέπει το ύψος των ποτηριών που έχουμε επιλέξει. Τέλος, γαρνίρουμε με σιρόπι.