Trifle με Γεμιστά Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

25 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα φράουλα

Υλικά

Υλικά για το σιρόπι

  • 300γρ. ζάχαρη
  • 300γρ. νερό
  • 20 φράουλες
  • Λίγο τζίντζερ τριμμένο

Υλικά για το trifle

  • 1000γρ. mascarpone
  • 2-3κτ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 5-6 φράουλες φρέσκιες
  • 2 πακέτα Γεμιστά Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα κατσαρόλι, φέρνουμε σε βρασμό τη ζάχαρη με το νερό. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου και αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.

2

Πολτοποιούμε τις φράουλες σε μικρό μπλεντεράκι και τις προσθέτουμε μαζί με το τζίντζερ στο σιρόπι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

3

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το mascarpone με τη ζάχαρη άχνη.

4

Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τις φράουλες και τις προσθέτουμε στο μίγμα με το mascarpone.

5

Σε ποτήρια, σπάμε τα μπισκότα Γεμιστά Παπαδοπούλου, συνεχίζουμε με την κρέμα mascarpone, προσθέτουμε ξανά τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλουμε και όσο μας το επιτρέπει το ύψος των ποτηριών που έχουμε επιλέξει. Τέλος, γαρνίρουμε με σιρόπι.

Δείτε ακόμη

Banner for Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Banner for Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι

Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι