Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

150' ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα φράουλα

Υλικά

8 Γεμιστά Φράουλα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για την μους cheesecake
150 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη
200 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. άχνη ζάχαρη
200 γρ. σαντιγί
100 γρ. αφρώδες κρασί
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τις φράουλες
150 γρ. φράουλες, κομμένες σε φέτες
50 γρ. αφρώδες κρασί
2 κ.σ. ζάχαρη
1 ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα
4 Γεμιστά Φράουλα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Φράουλες
Σαντιγί

TIP

- Μπορούμε να συνδυάσουμε και με άλλες γεύσεις μπισκότων όπως Γεμιστά καρύδα ή λεμόνι. - Εκτός από φράουλες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα φρούτα ακτινίδιο, ροδάκινο, ρόδι επίσης και μαρμελάδες φρούτων.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ βάζουμε τις φράουλες, τη ζάχαρη και περιχύνουμε με 50γρ αφρώδες κρασί και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο.

2

Σε άλλο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για 30″.

3

Προσθέτουμε τη βανίλια, το αφρώδες κρασί χτυπάμε λίγο ακόμη να ενωθούν τα υλικά.

4

Σταματάμε το χτύπημα και με μια σπάτουλα ενσωματώνουμε στην κρέμα τη σαντιγί, με απαλές κινήσεις.

5

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.

6

Σε ποτήρια κάνουμε στρώσεις εναλλάξ με μους, φράουλες, μπισκότο και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

7

Σερβίρουμε το cheesecake διακοσμώντας με μπισκότα, φράουλες και σαντιγί.

Δείτε ακόμη

Banner for Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι

Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα