carousel image

Μήνυμα Διοίκησης

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω για την έκθεση «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 100 – Η ιστορία της Εταιρείας 1922-2022» στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138, με αφορμή τα 100 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της εταιρείας μας στην Ελλάδα. H έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο πλούσιο περιεχόμενο του Ιστορικού μας Αρχείου, το οποίο παρουσιάζουμε για πρώτη φορά.

Ο επισκέπτης θα περιηγηθεί σε όλες τις πτυχές της εκατόχρονης πορείας μας, την ιστορία μας, τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας, τη σημασία του εμπορικού σήματός μας, παράλληλα με την ιστορία του τόπου μας και με τις μικρές ιστορίες των ανθρώπων μας, που καθημερινά μοχθούν για κάτι τόσο απλό όσο ένα μπισκότο, ένα ψωμί, ένα αρτοσκεύασμα, μία μπάρα δημητριακών.

Η έκθεση είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που όλοι εμείς στην εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ νιώθουμε ότι χρωστάμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, φιλοξενώντας καθημερινά τα προϊόντα μας στα σπίτια σας και αποτελεί τον πρώτο σταθμό εν όψει μίας επετειακής χρονιάς, στην οποία θα έχουμε κι άλλες αφορμές να γιορτάσουμε μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα Παπαδοπούλου
Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος

carousel image

Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

Επισκεφτείτε την έκθεση για τα 100 χρόνια της εταιρείας μας στο μουσείο Μπενάκη, από τις 9.12.2021 έως τις 27.2.2022, και γνωρίστε τη διαδρομή μας μέσα από ενδιαφέροντα υλικά του Ιστορικού μας αρχείου.

Γνωρίζετε ότι...

τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες να μοιραστούν μαζί σας; Και πώς αλλιώς, 100 χρόνια ζωής είναι αυτά! Γεγονότα, αναμνήσεις, αριθμοί και πληροφορίες από μια πορεία που συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα.

Hero image play button

Τα λογότυπά μας, μέσα σε 100 χρόνια

Τα λογότυπα των προϊόντων μας άλλαζαν συχνά μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια, ωστόσο το μεράκι μας και η ποιότητα παρέμειναν ίδια και απαράλλαχτα εδώ κι έναν αιώνα!

Hero image play button

100 Χρόνια Διαφήμισης και Branding

Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι συσκευασίες, οι αφίσες, τα slogan και τα μουσικά jingles αποτελούν μέρος της 100χρονης ιστορίας μας, ενώ αναδεικνύουν ταυτόχρονα την αισθητική της εποχής τους με έναν συναρπαστικό τρόπο. Στα 100 αυτά σπουδαία χρόνια σπουδαίοι δημιουργοί, συχνά άνθρωποι της τέχνης, έδωσαν στις μάρκες μας ζωή και εμπορική αξία. Απολαύστε την περιήγηση!

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ

Το 1922 η οικογένεια Παπαδοπούλου εγκαταλείπει την Κωνσταντινούπολη και ταξιδεύει με πλοίο για τη Μασσαλία.

Στον Πειραιά αποβιβάζονται για να ξεκουραστούν όπου πληροφορούνται ότι στην Ελλάδα τα μπισκότα δεν ήταν γνωστά. Έτσι γεννήθηκε η μεγάλη ιδέα να διαδώσουν στην Ελλάδα τη μεγάλη τους αγάπη, την τέχνη του μπισκότου!

Hero image
Hero image

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το έτος 1957 ανοίγει το πρώτο μεγάλο και σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Πέτρου Ράλλη.

Hero image

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το 1972 σχεδιάζεται το σήμα της εταιρείας, που συμπληρώνεται από τις φιγούρες των 4 παιδιών του Ευάγγελου Παπαδόπουλου.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Το 1989 ακολουθεί η δυναμική είσοδος της εταιρείας στην κατηγορία των αρτοσκευασμάτων, με τα παξιμαδάκια Krispies.

Το 2013 η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού, ενώ την ίδια εποχή λανσάρει και τις μπάρες δημητριακών. Και στις δύο αυτές κατηγορίες κατάφερε να κερδίσει σημαντική θέση στην αγορά.

Hero image
Hero image
Hero image