Φρυγανιές Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Παπαδοπούλου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από Φρυγανιές για όλα τα γούστα! Κλασικές φρυγανιές, χωριάτικες και στρογγυλές φρυγανιές δίνουν γεύση σε κάθε γεύμα σας!

Κλασικές φρυγανιές: Καλοψημένες, νόστιμες και τραγανές φρυγανιές, στην εύχρηστη συσκευασία των fresh packs δίνουν ξεχωριστή γεύση σε κάθε γεύμα της ημέρας. Απολαύστε τις σε τρείς γεύσεις: Σταρένιες, με Σίκαλη και με αλεύρι ολικής άλεσης.

Φρυγανιές Παπαδοπούλου “Χωρίς”: Για εσάς που θέλετε να περιορίσετε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης στη διατροφή σας, δημιουργήσαμε τις φρυγανιές «Χωρίς» προσθήκη αλατιού και ζάχαρης με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Η μείωση της κατανάλωσης νατρίου συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Σε δύο γεύσεις, Σίτου και με Σίκαλη για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

Χωριάτικες φρυγανιές: Με τη μοναδική συνταγή Παπαδοπούλου, με προζύμι και τη χαρακτηριστική, πλούσια γεύση τους. Όλη η νοστιμιά της παράδοσης σας συνοδεύει καθημερινά!  Απολαύστε τις Χωριάτικες φρυγανιές Παπαδοπούλου σε τρείς αυθεντικές συνταγές: με 6 Δημητριακά, με Σουσάμι και Ολικής Άλεσης.

Στρογγυλές φρυγανιές: Οι στρογγυλές φρυγανιές Παπαδοπούλου νόστιμες, αφράτες και τραγανές, αποτελούν ένα ιδανικό σνακ . Σε δύο υπέροχες γεύσεις: Ολικής Άλεσης και Σταρένιες.

Πως φτιάχνονται οι Φρυγανιές Παπαδοπούλου

Πως φτιάχνονται οι Φρυγανιές Παπαδοπούλου play button