Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Ψωμί Γερμανικού τύπου Πολύσπορο

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί Παπαδοπούλου Γερμανικού τύπου
  • 4 φέτες καπνιστό σολομό
  • 2 αγγουράκια
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 2 κ.σ. γάλα
  • ½  κ.γ. μουστάρδα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 ραπανάκια, προαιρετικά

TIP

Μπορούμε να προσθέσουμε φύλλα μαρουλιού. Εκτός από σολομό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καπνιστά αλλαντικά.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα, το γάλα, τη μουστάρδα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το γάλα, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

2

Με το πίλερ κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες.

3

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το τυρί κρέμα, ακουμπάμε επάνω 1 φέτα σολομό, φέτες αγγουριού και ραπανάκια, αν χρησιμοποιήσουμε.

4

Σερβίρουμε, αν θέλουμε με επιπλέον ξύσμα λεμόνι και άνηθο.

Δείτε ακόμη

Banner for Μήλα γεμιστά με βρώμη, σταφίδες και Πτι Μπερ χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Μήλα γεμιστά με βρώμη, σταφίδες και Πτι Μπερ χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Banner for Μεσογειακό πρωινό

Μεσογειακό πρωινό