Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μπορούμε να προσθέσουμε φύλλα μαρουλιού. Εκτός από σολομό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καπνιστά αλλαντικά.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα, το γάλα, τη μουστάρδα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το γάλα, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Με το πίλερ κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες.
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το τυρί κρέμα, ακουμπάμε επάνω 1 φέτα σολομό, φέτες αγγουριού και ραπανάκια, αν χρησιμοποιήσουμε.
Σερβίρουμε, αν θέλουμε με επιπλέον ξύσμα λεμόνι και άνηθο.