Κορμός με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
15 ΛΕΠΤΑ
20 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μουλιάζουμε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα σε καυτό νερό για μερικά λεπτά.
Σουρώνουμε καλά και σε μπλέντερ ή πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε με την κανέλα, τη βανίλια και το κακάο μέχρι να πάρουμε ένα κολλώδες μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, ρίχνουμε το φιστίκι, και τα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Χωρίζουμε σε 2 μέρη, πλάθουμε 2 κορμούς, τυλίγουμε σφιχτά σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο, αφαιρούμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σκόνη άγλυκου κακάο ή με άχνη ζάχαρη.