Κορμός με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15 ΛΕΠΤΑ
20 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

  • 150 γρ. Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη σπασμένα
  • 1️50 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα χοντροκομμένα
  • 150 γρ. αποξηραμένους χουρμάδες χοντροκομμένους
  • 70 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Μουλιάζουμε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα σε καυτό νερό για μερικά λεπτά.

2

Σουρώνουμε καλά και σε μπλέντερ ή πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε με την κανέλα, τη βανίλια και το κακάο μέχρι να πάρουμε ένα κολλώδες μείγμα.

3

Αδειάζουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, ρίχνουμε το φιστίκι, και τα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.

4

Χωρίζουμε σε 2 μέρη, πλάθουμε 2 κορμούς, τυλίγουμε σφιχτά σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο, αφαιρούμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σκόνη άγλυκου κακάο ή με άχνη ζάχαρη.

Δείτε ακόμη

Banner for Μιράντα με φράουλες

Μιράντα με φράουλες

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα