Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15' ΛΕΠΤΑ
20 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

150 γρ. Μιράντα Παπαδοπούλου με 30% λιγότερη ζάχαρη
100 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα και cranberries
80 γρ. ξηρών καρπών
1 κ.σ. φιστικοβούτυρο
2 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο & έξτρα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα φρούτα σε καυτό νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα 100 γρ. Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη με τους ξηρούς καρπούς.

2

Προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα, το φιστικοβούτυρο, το κακάο και 50 ml από το νερό που μουλιάσαμε τα αποξηραμένα φρούτα και ξαναχτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

3

Σπάμε με τα χέρια μας και τα υπόλοιπα 50 γρ. Μιράντα, τα ενσωματώνουμε στο μείγμα, πλάθουμε 22 μπαλάκια και τα περνάμε από μπολ με κακάο.

Δείτε ακόμη

Banner for Cake pops με αγαπημένα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Cake pops με αγαπημένα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Banner for Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη