Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη
80 γρ. φουντούκια
30 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
60 γρ. λάδι καρύδας
90 γρ. μέλι
40 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
12 Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη με κακάο
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, τα φουντούκια θρυμματισμένα, το κακάο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα gluten free μπισκότα και ανακατεύουμε.
Μόλις κρυώσει τελείως σπάμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο.