Cake pops με αγαπημένα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

45m ΛΕΠΤΑ
5 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

14 Μιράντα Παπαδοπούλου με 30% λιγότερη ζάχαρη
1 ώριμο αβοκάντο
120 γρ. κουβερτούρα ή μαύρη σοκολάτα
45 γρ. φουντούκια

Εκτέλεση Συνταγής

1

Θρυμματίζουμε φουντούκια με πολυκοπτικό και τα καβουρδίζουμε για λίγα λεπτά.

2

Λιώνoυμε τη μαύρη σοκολάτα σε μικροκύματα ή σε Μπεν Μαρί και με ραβδομπλέντερ χειρός ή πολυκοπτικό μηχάνημα τη χτυπάμε με το αβοκάντο.

3

Προσθέτουμε τα φουντούκια και 8 μιράντα τριμμένα, ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.

4

Χτυπάμε τα υπόλοιπα μιράντα με πολυκοπτικό μηχάνημα. αφαιρούμε το σοκολατένιο μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε 15 μπαλάκια, περνώντας τα από το τρίμμα μιράντα.

5

Προαιρετικά, καρφώνουμε τα μπαλάκια σε sticks και συντηρούμε για λίγες ημέρες στο ψυγείο.

Δείτε ακόμη

Banner for Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Banner for Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη