Cake pops με αγαπημένα Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη
45m ΛΕΠΤΑ
5 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
14 Μιράντα Παπαδοπούλου με 30% λιγότερη ζάχαρη
1 ώριμο αβοκάντο
120 γρ. κουβερτούρα ή μαύρη σοκολάτα
45 γρ. φουντούκια
Θρυμματίζουμε φουντούκια με πολυκοπτικό και τα καβουρδίζουμε για λίγα λεπτά.
Λιώνoυμε τη μαύρη σοκολάτα σε μικροκύματα ή σε Μπεν Μαρί και με ραβδομπλέντερ χειρός ή πολυκοπτικό μηχάνημα τη χτυπάμε με το αβοκάντο.
Προσθέτουμε τα φουντούκια και 8 μιράντα τριμμένα, ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Χτυπάμε τα υπόλοιπα μιράντα με πολυκοπτικό μηχάνημα. αφαιρούμε το σοκολατένιο μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε 15 μπαλάκια, περνώντας τα από το τρίμμα μιράντα.
Προαιρετικά, καρφώνουμε τα μπαλάκια σε sticks και συντηρούμε για λίγες ημέρες στο ψυγείο.