Κέικ σοκολάτας χωρίς ψήσιμο με Γεμιστά μπισκότα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
- Για να κόψουμε όμορφα το κέικ βουτάμε τη φόρμα σε καυτό νερό - Μπορούμε να συνδυάσουμε το κέικ με περισσότερες γεύσεις από τα Γεμιστά όπως πορτοκάλι και μπανάνα - Μπορούμε στη διακόσμηση να προσθέσουμε Mini Γεμιστά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις σταγόνες κουβερτούρας, την κρέμα και το βούτυρο, τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε για 5’.
Αφήνουμε 5’ το μείγμα να κρυώσει.
Καλύπτουμε μια μακρόστενη φόρμα ψησίματος 30×13 με μεμβράνη τροφίμων και πασπαλίζουμε με το κακάο.
Ρίχνουμε στη φόρμα εναλλάξ το μείγμα σοκολάτας και τα Γεμιστά φράουλα και ανακατεύουμε ελαφρώς.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και καλύπτουμε το κέικ με τη σοκολατένια σαντιγί.
Διακοσμούμε με σοκολατένια σαντιγί, φράουλες, Γεμιστά φράουλα και τρούφα.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.