Κέικ σοκολάτας χωρίς ψήσιμο με Γεμιστά μπισκότα

10' ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα φράουλα

Υλικά

Για το κέικ σοκολάτας

  • 400 γρ. σταγόνες σοκολάτας υγείας
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 1 κ.σ. κακάο
  • 8 Γεμιστά φράουλα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Για τη διακόσμηση

  • 2 Γεμιστά φράουλα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • Φράουλες
  • Σοκολατένια σαντιγί

TIP

- Για να κόψουμε όμορφα το κέικ βουτάμε τη φόρμα σε καυτό νερό - Μπορούμε να συνδυάσουμε το κέικ με περισσότερες γεύσεις από τα Γεμιστά όπως πορτοκάλι και μπανάνα - Μπορούμε στη διακόσμηση να προσθέσουμε Mini Γεμιστά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις σταγόνες κουβερτούρας, την κρέμα και το βούτυρο, τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε για 5’.

2

Αφήνουμε 5’ το μείγμα να κρυώσει.

3

Καλύπτουμε μια μακρόστενη φόρμα ψησίματος 30×13 με μεμβράνη τροφίμων και πασπαλίζουμε με το κακάο.

4

Ρίχνουμε στη φόρμα εναλλάξ το μείγμα σοκολάτας και τα Γεμιστά φράουλα και ανακατεύουμε ελαφρώς.

5

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

6

Ξεφορμάρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και καλύπτουμε το κέικ με τη σοκολατένια σαντιγί.

7

Διακοσμούμε με σοκολατένια σαντιγί, φράουλες, Γεμιστά φράουλα και τρούφα.

8

Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα