Παγωτίνια σάντουιτς με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου ολικής άλεσης
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε τις μπανάνες σε φετάκια και τις τοποθετούμε σε σακουλάκι στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Τις αφαιρούμε και τις χτυπάμε σε πολυκοπτικό μηχάνημα ή με ραβδομίξερ χειρός μαζί με το φιστικοβούτυρο μέχρι να πάρουν τη μορφή κρέμας.
Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι
Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε 15 Πτι Μπερ ολικής αλέσεως Παπαδοπούλου το ένα δίπλα στο άλλο σε 3 σειρές των 5.
Αδειάζουμε το μείγμα μπανάνας από πάνω, το απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 15 Πτι Μπερ ολικής αλέσεως Παπαδοπούλου.
Καλύπτουμε το ταψάκι με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 με 12 ώρες.
Αφαιρούμε, αναποδογυρίζουμε την παγωμένη πλάκα με τα Πτι Μπερ ολικής αλέσεως Παπαδοπούλου και τα κόβουμε με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι ώστε να δημιουργηθούν 15 παγωτινια σάντουιτς. Αν επιθυμούμε βυθίζουμε το μισό μέρος από κάθε παγωτίνι σε λιωμένη μαύρη σοκολάτα.