Σοκολατένιες Μπάρες με Γεμιστά Παπαδοπούλου
Από τον Λάμπρο Βακιάρο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Λάμπρο Βακιάρο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη βάση
Για τη λευκή στρώση
Για το γαρνίρισμα
Στο μούλτι προσθέτουμε τα Γεμιστά Παπαδοπούλου και τα θρυμματίζουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και με ένα πιρούνι το ομογενοποιούμε. Σε ένα μικρό ταψί 25×30, στο οποίο έχουμε προσθέσει μια λαδόκολλα, απλώνουμε και πατάμε ομοιόμορφα το μπισκότο σαν βάση.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Στρώνουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή μια σπάτουλα την λευκή κρέμα πάνω από τη βάση και τέλος θρυμματίζουμε έξτρα μπισκότα.
Το μεταφέρουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Τέλος, γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα και τα σπασμένα μπισκότα.