Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
8 Γεμιστά Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1 φύλλο σφολιάτας
8 κομμάτια κουβερτούρα (10γρ. το ένα)
1 μπανάνα
1 κρόκο αυγού, ελαφρώς χτυπημένο
Μπορούμε να παγώσουμε τα κρουασανάκια στην κατάψυξη για 30’ για να γίνουν ακόμη πιο τραγανά και αφράτα.
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε 4 ίσια, κάθετα μέρη και χωρίζουμε κάθε κάθετο κομμάτι διαγώνια σε 2 τρίγωνα.
Κόβουμε τις μπανάνες σε 8 ισομεγέθη κομμάτια.
Τοποθετούμε σε κάθε τριγωνάκι 1 κομμάτι μπανάνα, 1 κομμάτι κουβερτούρα και 1 μπισκότο σπασμένο με το χέρι.
Κλείνουμε το κάθε τριγωνάκι σε ρολό ξεκινώντας από την μεγάλη πλευρά.
Τοποθετούμε σε δίσκο ψησίματος, όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 25’ και σερβίρουμε.