Πολύσπορο Ψωμί χωρίς Γλουτένη γεμιστό με ομελέτα και λαχανικά

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πολύσπορο Ψωμί Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

  • 2 φέτες Πολύσπορο ψωμί χωρίς γλουτένη Παπαδοπούλου 
  • 2 αυγά 
  • 2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών 
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά 
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά 
  • 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • αλάτι  

Εκτέλεση Συνταγής

1

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.  

2

Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. 

3

Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα. 

4

Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα.  

5

Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές. 

6

Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.  

7

Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα.  

8

Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.  

Δείτε ακόμη

Banner for Sticks σκορδόψωμου με Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Sticks σκορδόψωμου με Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Banner for Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη