Πολύσπορο Ψωμί χωρίς Γλουτένη γεμιστό με ομελέτα και λαχανικά
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
15 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.
Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα.
Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα.
Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα.
Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.