Sticks σκορδόψωμου με Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

15' ΛΕΠΤΑ
4-6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πολύσπορο Ψωμί Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

4 φέτες Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

50 γρ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες

20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

20 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε σε στικς τις φέτες του ψωμιού. Σε μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με το σκόρδο, το μαϊντανό, την παρμεζάνα και προσθέτουμε αλάτι.

2

Βάζουμε τα sticks του ψωμιού σε ταψάκι, τα αλείφουμε με το μείγμα σκόρδου, πασπαλίζουμε με το τυρί light και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

3

Τα απολαμβάνουμε σαν σνακ, τα προσθέτουμε στις σαλάτες ή συνοδεύουμε τα κυρίως γεύματα και τις σούπες μας με αυτά.

Δείτε ακόμη

Banner for Πολύσπορο Ψωμί χωρίς Γλουτένη γεμιστό με ομελέτα και λαχανικά

Πολύσπορο Ψωμί χωρίς Γλουτένη γεμιστό με ομελέτα και λαχανικά

Banner for Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη