Sticks σκορδόψωμου με Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
15' ΛΕΠΤΑ
4-6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
4 φέτες Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη
50 γρ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
20 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
Κόβουμε σε στικς τις φέτες του ψωμιού. Σε μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με το σκόρδο, το μαϊντανό, την παρμεζάνα και προσθέτουμε αλάτι.
Βάζουμε τα sticks του ψωμιού σε ταψάκι, τα αλείφουμε με το μείγμα σκόρδου, πασπαλίζουμε με το τυρί light και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Τα απολαμβάνουμε σαν σνακ, τα προσθέτουμε στις σαλάτες ή συνοδεύουμε τα κυρίως γεύματα και τις σούπες μας με αυτά.