Κρακεράκια με κοπανιστή, πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια 15 ΛΕΠΤΑ 10-12 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά Κρακεράκια Παπαδοπούλου Κοπανιστή Πιπεριές φλωρίνης Καρύδια Φρέσκο θυμάρι Εκτέλεση Συνταγής 1 Χτυπάμε στο μίξερ την κοπανιστή, τις πιπεριές και τα καρύδια. 2 Τοποθετούμε λίγο από το ντιπ της κοπανιστής στα κρακεράκια. 3 Γαρνίρουμε με πιπεριά Φλωρίνης και φρέσκο θυμάρι. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα