Υλικά Κρακεράκια Παπαδοπούλου 1 αβοκάντο μπρικ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λεμόνι άνηθος 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής 1 Χτυπάμε στο μπλέντερ αβοκάντο, φρέσκα κρεμμυδάκια, ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι και άνηθο. 2 Αλατοπιπερώνουμε. 3 Τοποθετούμε λίγο από το μείγμα σε κάθε κρακεράκι και γαρνίρουμε με μπρικ και φύλλα άνηθου. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες