Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

15 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Κρακεράκια

Υλικά

  • 10 Κρακεράκια Παπαδοπούλου
  • 200γρ. ροκφόρ ή blue cheese
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 5 αποξηραμένα σύκα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Αναμειγνύουμε σε ένα μικρό μπλέντερ το τυρί και την κρέμα.

2

Αλείφουμε τα κρακεράκια με το μείγμα του τυριού και προσθέτουμε από πάνω λίγο από το καρύδι.

3

Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα σύκο και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Banner for Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα

Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα