Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα Από την Υπατία Παπασταμάτη 15 ΛΕΠΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 10 Κρακεράκια Παπαδοπούλου 200γρ. ροκφόρ ή blue cheese 100ml κρέμα γάλακτος 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα 5 αποξηραμένα σύκα Εκτέλεση Συνταγής 1 Αναμειγνύουμε σε ένα μικρό μπλέντερ το τυρί και την κρέμα. 2 Αλείφουμε τα κρακεράκια με το μείγμα του τυριού και προσθέτουμε από πάνω λίγο από το καρύδι. 3 Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα σύκο και σερβίρουμε. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα