Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Κρακεράκια

Υλικά

  • 10 Κρακεράκια Παπαδοπούλου
  • 200γρ. κατίκι Δομοκού
  • 5τμχ. λιαστές ντομάτες

Για το pesto βασιλικού

  • 100γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 φακελάκια κουκουνάρι
  • 5 κτ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 μάτσακια βασιλικό

 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Για να φτιάξουμε το pesto, τοποθετούμε τα φύλλα βασιλικού, το ελαιόλαδο και το κουκουνάρι σε ένα μικρό μπλέντερ και τα χτυπάμε όλα μαζί. Έπειτα προσθέτουμε και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε στο μπλέντερ μας μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

2

Αλείφουμε τα κρακεράκια με το pesto βασιλικού.

3

Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε κομματάκια.

4

Προσθέτουμε πάνω από το pesto λίγο από το κατίκι Δομοκού (περίπου 1 κ.γλ. ανά κρακεράκι) και τελειώνουμε με τη λιαστή ντομάτα.

Δείτε ακόμη

Banner for Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Banner for Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα

Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα