Κρακεράκια Παπαδοπούλου με pesto βασιλικού, κατίκι Δομοκού και λιαστή ντομάτα
Από την Υπατία Παπασταμάτη
20 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για το pesto βασιλικού
Για να φτιάξουμε το pesto, τοποθετούμε τα φύλλα βασιλικού, το ελαιόλαδο και το κουκουνάρι σε ένα μικρό μπλέντερ και τα χτυπάμε όλα μαζί. Έπειτα προσθέτουμε και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε στο μπλέντερ μας μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Αλείφουμε τα κρακεράκια με το pesto βασιλικού.
Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε κομματάκια.
Προσθέτουμε πάνω από το pesto λίγο από το κατίκι Δομοκού (περίπου 1 κ.γλ. ανά κρακεράκι) και τελειώνουμε με τη λιαστή ντομάτα.