Κέικ βανίλιας με ΦρουτοΓεμιστά έκπληξη

Image of author Niki's Food

Από την Niki's food

75 ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΦρουτοΓεμιστά με κρέμα καρύδας

Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση καρύδας
  • 1 βανίλια
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 280 ml γάλα
  • 250 ml ηλιέλαιο
  • 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε τη βανίλια.

2

Όταν ασπρίσει και αφρατέψει το μείγμα μας, προσθέτουμε το γάλα και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμη.

3

Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.

4

Προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα μας μέσα στο μείγμα και με μια μαρίζ ανακατεύουμε να πάνε παντού.

5

Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,  στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για 55-60 λεπτά, ανάλογα πάντα με τον φούρνο.

Δείτε ακόμη

Banner for Γιαουρτογλυκό με ζελέ και ΦρουτοΓεμιστά καρύδα

Γιαουρτογλυκό με ζελέ και ΦρουτοΓεμιστά καρύδα

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ