Κέικ βανίλιας με ΦρουτοΓεμιστά έκπληξη

Image of author Niki's Food

Από την Niki's food

>60’ ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα καρύδα

Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση καρύδας
  • 1 βανίλια
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 280 ml γάλα
  • 250 ml ηλιέλαιο
  • 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε τη βανίλια.

2

Όταν ασπρίσει και αφρατέψει το μείγμα μας, προσθέτουμε το γάλα και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμη.

3

Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.

4

Προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα μας μέσα στο μείγμα και με μια μαρίζ ανακατεύουμε να πάνε παντού.

5

Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,  στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για 55-60 λεπτά, ανάλογα πάντα με τον φούρνο.

Δείτε ακόμη

Banner for Μπισκοτογλυκό με Γεμιστά Καρύδα και Λεμόνι

Μπισκοτογλυκό με Γεμιστά Καρύδα και Λεμόνι

Banner for Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη