Κέικ βανίλιας με ΦρουτοΓεμιστά έκπληξη

Image of author Niki's Food

Από την Niki's food

>60’ ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα καρύδα

Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση καρύδας
  • 1 βανίλια
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 280 ml γάλα
  • 250 ml ηλιέλαιο
  • 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε τη βανίλια.

2

Όταν ασπρίσει και αφρατέψει το μείγμα μας, προσθέτουμε το γάλα και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για 3 λεπτά ακόμη.

3

Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.

4

Προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα μας μέσα στο μείγμα και με μια μαρίζ ανακατεύουμε να πάνε παντού.

5

Αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,  στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για 55-60 λεπτά, ανάλογα πάντα με τον φούρνο.

Δείτε ακόμη

Banner for Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα

Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα

Banner for Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη

Energy balls Μωσαϊκό με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη