Γλύκισμα με φυστικοβούτυρο και 2πλοΓεμιστά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
14 μπισκότα 2πλοΓεμιστά Κρέμα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
14 μπισκότα 2πλοΓεμιστά Σοκολάτας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Για την κρέμα φυστικοβούτυρο
200 γρ. τυρί κρέμα
350 γρ. φυστικοβούτυρο, απαλό
120 γρ. ζάχαρη άχνη
350 γρ. κρέμα γάλακτος, παγωμένη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 κάψουλα βανιλλίνη
Για το σερβίρισμα
80 γρ. chips κουβερτούρας, λιωμένα
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη συνταγή και με στρώσεις μπανάνας ανάμεσα από την κρέμα φυστικοβούτυρο και τα μπισκότα.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και την βανίλια. Αφρατεύουμε με το μίξερ για 1’.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε σε σαντιγί την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε την κρέμα με το φυστικοβούτυρο που ετοιμάσαμε και αφρατεύουμε για 1’ ακόμη.
Σε ένα τσέρκι (ή ανοιγόμενη στρογγυλή φόρμα 18-20εκ.) κάνουμε μια στρώση με το ¼ της κρέμας φυστικοβούτυρο, συνεχίζουμε με μια στρώση μπισκότα, και εναλλάξ κάνουμε 2-3 στρώσεις κρέμας-μπισκότων, αφήνοντας για το τέλος μια στρώση κρέμας φυστικοβούτυρο.
Παγώνουμε το γλύκισμα στο ψυγείο για 4 ώρες.
Λίγο πριν το σερβίρισμα περιχύνουμε με την λιωμένη κουβερτούρα και διακοσμούμε με 2πλοΓεμιστά.