Cheesecake με μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

>60’ ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με γεύση σοκολάτα

Υλικά

Για τη βάση

  • 250 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα
  • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

  • 600 γρ. τυρί κρέμα
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα (χοντροσπασμένα)

Για την επικάλυψη

  • 4 μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα (κομμένα στη μέση)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Για τη βάση 

Προετοιμαζουμε ένα στρογγυλό τσέρκι με διάμετρο 20 εκ. βάζοντας λαδόκολλα στη βάση του.

2

Βάζουμε σε ένα blender τα μπισκότα ΠαπαδοπούλουΓεμιστά με γεύση Σοκολάτακαι το λιωμένο βούτυρο.

3

Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμο. 

4

Μεταφέρουμε το μείγμα στο τσέρκι και πιέζουμε το μείγμα με ένα ποτήρι για να έχει ομοιόμορφο πάχος. 

5

Για την κρέμα 

Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός. 

6

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, αφράτο μείγμα.

7

Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠαπαδοπούλουΓεμιστά με γεύση Σοκολάτακαι ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

8

Μεταφέρουμε το μείγμα πάνω από τη βάση με τα μπισκότα.

9

Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 3 ώρες. Έπειτα, ξεφορμάρουμε και μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.

10

Γαρνίρουμε με ταμπισκότα ΠαπαδοπούλουΓεμιστά με γεύση Σοκολάτακαι σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Banner for Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Rudolph με Γεμιστά Σοκολάτα

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Rudolph με Γεμιστά Σοκολάτα