Cheesecake με μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη βάση
Για την κρέμα
Για την επικάλυψη
Για τη βάση
Προετοιμαζουμε ένα στρογγυλό τσέρκι με διάμετρο 20 εκ. βάζοντας λαδόκολλα στη βάση του.
Βάζουμε σε ένα blender τα μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα και το λιωμένο βούτυρο.
Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμο.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο τσέρκι και πιέζουμε το μείγμα με ένα ποτήρι για να έχει ομοιόμορφο πάχος.
Για την κρέμα
Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, αφράτο μείγμα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα πάνω από τη βάση με τα μπισκότα.
Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 3 ώρες. Έπειτα, ξεφορμάρουμε και μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.
Γαρνίρουμε με τα μπισκότα Παπαδοπούλου Γεμιστά με γεύση Σοκολάτα και σερβίρουμε.