Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τυριά μαζί με Cream Crackers Παπαδοπούλου

10 ΛΕΠΤΑ
8-10 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • 1 κουτί (140 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 240 γρ. κρέμα τυρί
  • 240 γρ. μασκαρπόνε
  • 150 γρ. τυρί τύπου ρεγκάτο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια
  • 5 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
  • 4 κλωνάρια θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • Σπόροι ροδιού για στολισμό
  • 1 φέτα τυρί τύπου ρεγκάτο, κομμένο σε αστέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ ενώνουμε την κρέμα τυριού με το μασκαρπόνε.

2

Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί τύπου ρεγκάτο και ανακατεύουμε.

3

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.

5

Αναμειγνύουμε όλα τα κομμένα μυρωδικά.

6

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και το χωρίζουμε στα δύο. Με κάθε ένα τμήμα φτιάχνουμε από ένα δέντρο με τη βοήθεια μεμβράνης (σχηματίζουμε σαν κώνο).

7

Τα κυλάμε πάνω στα μυρωδικά να καλυφθούν εξωτερικά με αυτά και τοποθετούμε τους σπόρους του ροδιού διάσπαρτα σαν στολίδια του δέντρου.

8

Τέλος, κόβουμε σε μια φέτα του τυριού τύπου ρεγκάτο δύο μικρά αστέρια και τα τοποθετούμε στις κορυφές των δέντρων.

9

Τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν για μισή ώρα πριν τα σερβίρουμε.

10

Βγάζουμε από το ψυγείο, τα στολίζουμε σε μια πιατέλα παρέα με Cream Crackers Παπαδοπούλου

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια