Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τυριά μαζί με Cream Crackers Παπαδοπούλου
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα μπολ ενώνουμε την κρέμα τυριού με το μασκαρπόνε.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί τύπου ρεγκάτο και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.
Αναμειγνύουμε όλα τα κομμένα μυρωδικά.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και το χωρίζουμε στα δύο. Με κάθε ένα τμήμα φτιάχνουμε από ένα δέντρο με τη βοήθεια μεμβράνης (σχηματίζουμε σαν κώνο).
Τα κυλάμε πάνω στα μυρωδικά να καλυφθούν εξωτερικά με αυτά και τοποθετούμε τους σπόρους του ροδιού διάσπαρτα σαν στολίδια του δέντρου.
Τέλος, κόβουμε σε μια φέτα του τυριού τύπου ρεγκάτο δύο μικρά αστέρια και τα τοποθετούμε στις κορυφές των δέντρων.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν για μισή ώρα πριν τα σερβίρουμε.
Βγάζουμε από το ψυγείο, τα στολίζουμε σε μια πιατέλα παρέα με Cream Crackers Παπαδοπούλου