Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα
130 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το φρέσκο γάλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει, στη συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ και τη βανίλια ανακατεύοντας συνέχεια για 10 περίπου λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βάζουμε την κρέμα σε κορνέ και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 2 ώρες.
Γαρνίρουμε τα Cream Crackers με την κρέμα βανίλιας, προσθέτουμε φουντούκια, τριμμένη σοκολάτα και πασπαλίζουμε με κανέλα.