Ψωμί Παπαδοπούλου Γερμανικού τύπου με χούμους παντζάρι και κατσικίσιο τυρί

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

10 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Ψωμί Γερμανικού τύπου με Σίκαλη

Υλικά

  • 6 φέτες ψωμί Παπαδοπούλου γερμανικού τύπου
  • 180 γρ. κατσικίσιο τυρί (ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας)
  • 50 γρ. ρόκα

Για το χούμους παντζαριού:

  • 150 γρ. βρασμένα ρεβίθια (περίπου 100 γρ. ρεβίθια με 50 γρ. ζωμό τους)
  • 1 βρασμένο βολβό παντζαριού
  • 2 κ.σ. ταχίνι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ¼ κ.γ. κύμινο
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • λίγο ξύσμα λεμονιού
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε όλα τα υλικά του χούμους μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

2

Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού Γερμανικού τύπου Παπαδοπούλου με το χούμους παντζαριού και προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί και τη ρόκα.

Δείτε ακόμη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

Banner for Μεσογειακό πρωινό με Ψωμί Αρχαία Σπορά

Μεσογειακό πρωινό με Ψωμί Αρχαία Σπορά