Πιτσάκια με ψωμί σε φέτες Αρχαία Σπορά ολικής
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
30 ΛΕΠΤΑ
3 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα πιτσάκια με μια σαλάτα για να έχουμε μια πλήρη σύνθεση γεύματος.
Παίρνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τη λαδόκολλα. Έπειτα βάζουμε τις φέτες ψωμί Αρχαία Σπορά τη μία δίπλα στην άλλη χωρίς να αφήσουμε κενά.
Πάνω στις φέτες του ψωμιού αλείφουμε λίγη σάλτσα ντομάτας και τοποθετούμε την γαλοπούλα σε κομμάτια.
Έπειτα ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και καλύπτουμε όλες τις φέτες του ψωμιού.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 23 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η πίτσα μας.