Πιτσάκια με ψωμί σε φέτες Αρχαία Σπορά ολικής

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

30 ΛΕΠΤΑ
3 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι, Oλικής Άλεσης

Υλικά

  • 3 φέτες ψωμί σε φέτες Αρχαία Σπορά Ολικής Παπαδοπούλου
  • 3 φέτες γαλοπούλα βραστή
  • 90 γ.ρ από τριμμένα τυριά (παρμεζάνα, λαδωτήρι Λέσβου κ.α.)
  • 1/3 κ.γ ρίγανη
  • 1/3 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • Λαδόκολλα

TIP

Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα πιτσάκια με μια σαλάτα για να έχουμε μια πλήρη σύνθεση γεύματος.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Παίρνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τη λαδόκολλα. Έπειτα βάζουμε τις φέτες ψωμί  Αρχαία Σπορά τη μία δίπλα στην άλλη χωρίς να αφήσουμε κενά.

2

Πάνω στις φέτες του ψωμιού αλείφουμε λίγη σάλτσα ντομάτας και τοποθετούμε την γαλοπούλα σε κομμάτια.

3

Έπειτα ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και καλύπτουμε όλες τις φέτες του ψωμιού.

4

Στη συνέχεια πασπαλίζουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 23 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η πίτσα μας.