Open sandwich με Ψωμί Δίκοκκο Ολικής Άλεσης, μανιτάρια, σπανάκι και μαγιονέζα τρούφας
Από τον Πέτρο Συρίγο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Πέτρο Συρίγο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
2 φέτες Ψωμί Δίκοκκο Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου
10 τμχ μανιτάρια λευκά
2 κ.τ.σ μαγιονέζα
3 σταγόνες λάδι τρούφας
30 γρ σπανάκι
50 γρ παρμεζάνα
2 κ.τ.σ βούτυρο
Κόβουμε τα Μανιτάρια στα τέσσερα και σοτάρουμε σε 1 κ.σ. βούτυρο για περίπου 3 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.
Βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε σε ένα πιάτο, στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο και ζεσταίνουμε τις 2 φέτες Ψωμί Δίκοκκο Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου και από τις 2 πλευρές.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε τη μαγιονέζα, το λάδι τρούφας, αλάτι & πιπέρι.
Για το σερβίρισμα:
Βάζουμε το ψωμί σε ένα πιάτο, αλείφουμε με μαγιονέζα, προσθέτουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο και τέλος την παρμεζάνα σε λεπτές φέτες.
Σερβίρεται ζεστό.