Φρυγανισμένο ψωμάκι Aρχαία Σπορά με τυρί και καπνιστό σολομό

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

10' ΛΕΠΤΑ
1-2 ΑΤΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι, Oλικής Άλεσης

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι, Ολικής Άλεσης  
  • 4 κ.σ τυρί κρέμα  
  • 1 κ.σ άνηθο  
  • 2 φέτες σολομό  
  • 1 κ.σ μαγιονέζα 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα πιατάκι ανακατεύετε πολύ καλά το τυρί σε κρέμα, τη μαγιονέζα και τον ψιλοκομμένο άνηθο.

2

Έπειτα μοιράζετε το μείγμα στις  φετούλες ψωμιού Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι, Ολικής Άλεσης που τις έχετε φρυγανίσει εξ αρχής στη τοστιέρα.  

3

Τοποθετείτε σε λεπτές φέτες το σολομό και γαρνίρετε με κάποιο μυρωδικό της επιλογής σας . 

«Πηγή: diatrofi.gr»