Παξιμάδια Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου με Ψητά Λαχανικά και Ξινομυζήθρα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβετε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, καθαρίζετε τα καρότα, βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές.
Κόβετε τη μελιτζάνα, τα καρότα και τα κολοκυθάκια κάθετα σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Βάζετε τα λαχανικά σε ένα ή δύο μεγάλα ρηχά ταψιά (ανάλογα με τη χωρητικότητα του φούρνου σας). Τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο, τα αλατίζετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 10-12 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα ψήσετε στη σχάρα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Ανακατεύετε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο με 3-4 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο, τον ξερό βασιλικό και λίγο αλάτι. Περιχύνετε με το μίγμα αυτό τα ψητά λαχανικά.
Αλείφετε τα παξιμάδια “Μεσόγειος Γεύση” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με την ξινομυζήθρα και μοιράζετε τα ψητά λαχανικά.