Παξιμάδια Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου με Ψητά Λαχανικά και Ξινομυζήθρα

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μεσόγειος Γεύση Πολύσπορα Παξιμάδια Product Image of Μεσόγειος γεύση Παξιμάδια Λαδιού τύπου Κυθήρων

Υλικά

  • 16 παξιμάδια “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου
  • 1 μεγάλη μελιτζάνα
  • 4 κολοκυθάκια
  • 4 καρότα
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 1 φλιτζ. ξινομυζήθρα
  • 1 κουτ. σούπας ξερός βασιλικός
  • ελαιόλαδο
  • ξίδι μπαλσάμικο
  • αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβετε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, καθαρίζετε τα καρότα, βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές.

2

Κόβετε τη μελιτζάνα, τα καρότα και τα κολοκυθάκια κάθετα σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

3

Βάζετε τα λαχανικά σε ένα ή δύο μεγάλα ρηχά ταψιά (ανάλογα με τη χωρητικότητα του φούρνου σας). Τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο, τα αλατίζετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 10-12 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα ψήσετε στη σχάρα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

4

Ανακατεύετε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο με 3-4 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο, τον ξερό βασιλικό και λίγο αλάτι. Περιχύνετε με το μίγμα αυτό τα ψητά λαχανικά.

5

Αλείφετε τα παξιμάδια “Μεσόγειος Γεύση” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με την ξινομυζήθρα και μοιράζετε τα ψητά λαχανικά.

Δείτε ακόμη

Banner for Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο