Warning: Undefined array key 0 in
/home/pouloupapado/public_html/wp-content/themes/papadopoulou-theme/single-recipe.php on line
47
Warning: Attempt to read property "ID" on null in
/home/pouloupapado/public_html/wp-content/themes/papadopoulou-theme/single-recipe.php on line
47
Warning: Undefined array key 0 in
/home/pouloupapado/public_html/wp-content/themes/papadopoulou-theme/single-recipe.php on line
61
Warning: Attempt to read property "ID" on null in
/home/pouloupapado/public_html/wp-content/themes/papadopoulou-theme/single-recipe.php on line
61
Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά
- 16 πολύσπορα παξιμάδια «Μεσόγειος Γεύση» Παπαδοπούλου
- 30 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 2 κουτ. σούπας κάπαρη
- 1 κουτ. γλυκού ξερός βασιλικός
- 2 φιλετάκια αντσούγιας σε λάδι
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
- 250 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
- 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
- φύλλα ρόκας για το σερβίρισμαω
1
Πολτοποιείτε στο μπλέντερ ή στον πολυκόπτη τις ελιές με την κάππαρη, τις αντσούγιες, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και το σκόρδο.
2
Αλείφετε τα παξιμάδια «Μεσόγειος Γεύση» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με το μείγμα, βάζετε από ένα φύλλο ρόκας, μοιράζετε το κρεμμύδι και τη φέτα και σερβίρετε.