Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

10 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μεσόγειος Γεύση Πολύσπορα Παξιμάδια

Υλικά

  • 16 πολύσπορα παξιμάδια «Μεσόγειος Γεύση» Παπαδοπούλου
  • 30 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 2 κουτ. σούπας κάπαρη
  • 1 κουτ. γλυκού ξερός βασιλικός
  • 2 φιλετάκια αντσούγιας σε λάδι
  • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
  • 250 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
  • 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
  • φύλλα ρόκας για το σερβίρισμαω

Εκτέλεση Συνταγής

1

Πολτοποιείτε στο μπλέντερ ή στον πολυκόπτη τις ελιές με την κάππαρη, τις αντσούγιες, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και το σκόρδο.

2

Αλείφετε τα παξιμάδια «Μεσόγειος Γεύση» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με το μείγμα, βάζετε από ένα φύλλο ρόκας, μοιράζετε το κρεμμύδι και τη φέτα και σερβίρετε.

Δείτε ακόμη

Banner for Παξιμάδια Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου με Ψητά Λαχανικά και Ξινομυζήθρα

Παξιμάδια Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου με Ψητά Λαχανικά και Ξινομυζήθρα

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο