Νόστιμα πιτσάκια με Cream Crackers γαλοπούλα, τυρί, πιπεριές και βασιλικό

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • 4 Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 3 φέτες βραστή γαλοπούλα
  • 80γρ. τυρί cottage
  • 80 γρ. κίτρινο τυρί light
  • 1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
  • ½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
  • ½ πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
  • ½ φλιτζάνι μανιτάρια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού και ρίγανης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στη βάση βάζουμε πρώτα τον χυμό ντομάτας με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια κι έπειτα τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τα τυριά (κίτρινο light και cottage).

2

Προσθέσουμε τη ρίγανη και το βασιλικό τα τελευταία 5 λεπτά για να μη χάσουν τις βιταμίνες τους.

3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Πηγή: diatrofi.gr

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια