Νόστιμα πιτσάκια με Cream Crackers γαλοπούλα, τυρί, πιπεριές και βασιλικό

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers σίτου (κλασικά)

Υλικά

  • 4 Cream Crackers Παπαδοπούλου
  • 3 φέτες βραστή γαλοπούλα
  • 80γρ. τυρί cottage
  • 80 γρ. κίτρινο τυρί light
  • 1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
  • ½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
  • ½ πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
  • ½ φλιτζάνι μανιτάρια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού και ρίγανης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στη βάση βάζουμε πρώτα τον χυμό ντομάτας με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια κι έπειτα τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τα τυριά (κίτρινο light και cottage).

2

Προσθέσουμε τη ρίγανη και το βασιλικό τα τελευταία 5 λεπτά για να μη χάσουν τις βιταμίνες τους.

3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Πηγή: diatrofi.gr