Μπουκιές με Μιράντα, άλειμμα σοκολάτας και μπανάνα
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
15 ΛΕΠΤΑ
1-2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για το σπιτικό άλειμμα σοκολάτας
Ανακατεύουμε το μέλι με το λάδι καρύδας και το κακάο.
Βάζουμε το άλειμμα σοκολάτας σε βάζο και το διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Πάνω σε 3 Μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη* τοποθετούμε το σπιτικό άλειμμα σοκολάτας και έπειτα την μπανάνα που έχουμε ψιλοκόψει.
*30% λιγότερα σάκχαρα από τα απλά μπισκότα
Πηγή: diatrofi.gr