Μπάρες από λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
20 ΛΕΠΤΑ
12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά.
Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που πρέπει να είναι στους 38ºC περίπου.
Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ και τα ραντίζουμε με το κονιάκ.
Τα ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι ή ταψάκι 17×17 και ύψος 4 εκ. και πιέζουμε όλη την επιφάνεια.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα και άλλη μισή ώρα εκτός ψυγείου και κόβουμε σε ράβδους.