Μωσαϊκό με πραλίνα φουντουκιού και Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου 225 γρ.
  • 70 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 15 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 100 γρ. γάλα
  • 85 γρ. φουντούκια σπασμένα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε σε μια λεκάνη τη λευκή σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Βράζουμε το βούτυρο μαζί με το γάλα και το προσθέτουμε μέσα στη σοκολάτα.

2

Μόλις λιώσει, προσθέτουμε την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά, έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ σπασμένα και ανακατεύουμε καλά.

3

Στρώνουμε σε αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες, αφού το ξεφορμάρουμε, γαρνίρουμε με σπασμένα φουντούκια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!

Δείτε ακόμη

Banner for Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο