Χωριάτικη Σαλάτα με Μαστέλο με Παξιμάδια Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μεσόγειος Γεύση Πολύσπορα Παξιμάδια Product Image of Μεσόγειος γεύση Παξιμάδια Λαδιού τύπου Κυθήρων

Υλικά

  • 8 παξιμάδια “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου για το σερβίρισμα
  • 6 ντομάτες
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 3 πράσινες πιπεριές κέρατο
  • 4-5 κουτ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 200 γρ. μαστέλο Χίου
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 12 καππαρόφυλλα
  • κάπαρη
  • ελιές
  • ελαιόλαδο
  • ξίδι μπαλσάμικο
  • αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τη ρόκα.

2

Βάζετε σε ένα μπολ τα ψιλοκομμένα σαλατικά, αλατίζετε και προσθέτετε τα καππαρόφυλλα, τον φρέσκο βασιλικό, ελαιόλαδο και 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο.

3

Κόβετε το τυρί σε φέτες και κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και το ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στον φούρνο.

4

Βάζετε το ψημένο τυρί, την κάπαρη και τις ελιές επάνω στη σαλάτα και σερβίρετε πάνω στα παξιμάδια.

Δείτε ακόμη

Banner for Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Μπρουσκέτα με Παξιμάδια Πολύσπορα Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο