Ginger cheesecake με Digestive Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

30 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Digestive Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 600 γρ. τυρί κρέμα
  • 75 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 50 γρ. τριμμένο ginger
  • 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, τα βάζουμε σε μία φόρμα, ρίχνουμε το βούτυρο και το μισό ginger και απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο της φόρμας. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.

2

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το άλλο μισό ginger.

3

Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη βάση από μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

4

Γαρνίρουμε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη σοκολάτα.

5

Κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Πανακότα με passion fruit και γρήγορο μπισκοτένιο κραμπλ από Digestive κλασικά

Πανακότα με passion fruit και γρήγορο μπισκοτένιο κραμπλ από Digestive κλασικά

Banner for Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι

Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι