Ginger cheesecake με Digestive Παπαδοπούλου
Από την Υπατία Παπασταμάτη
30 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, τα βάζουμε σε μία φόρμα, ρίχνουμε το βούτυρο και το μισό ginger και απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο της φόρμας. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το άλλο μισό ginger.
Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη βάση από μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Γαρνίρουμε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη σοκολάτα.
Κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.