Γιαουρτογλυκό με λεμόνι και ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

240 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΦρουτοΓεμιστά με κρέμα φράουλας

Υλικά

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 200 γρ. lemon curd
  • 15 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με γέμιση φράουλα
  • 1 λεμόνι ξύσμα
  • 1/2 λεμόνι χυμό
  • 5 φύλλα ζελατίνης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το lemon curd, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.

3

Βάζουμε τον χυμό λεμονιού μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι να πάρει βράση.

4

Στη συνέχεια, σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά.

5

Προσθέτουμε το μείγμα λεμονιού μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

6

Προσθέτουμε και τα μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε.

7

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι το οποίο μπορεί να είναι ένα απλό ταψί ή τσέρκι και παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.