Γιαουρτογλυκό με λεμόνι και ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

>60’ ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα φράουλα

Υλικά

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 200 γρ. lemon curd
  • 15 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με γέμιση φράουλα
  • 1 λεμόνι ξύσμα
  • 1/2 λεμόνι χυμό
  • 5 φύλλα ζελατίνης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το lemon curd, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.

3

Βάζουμε τον χυμό λεμονιού μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι να πάρει βράση.

4

Στη συνέχεια, σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά.

5

Προσθέτουμε το μείγμα λεμονιού μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

6

Προσθέτουμε και τα μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε.

7

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι το οποίο μπορεί να είναι ένα απλό ταψί ή τσέρκι και παγώνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.

Δείτε ακόμη

Banner for Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι

Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι

Banner for Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα

Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα