Fudge με Γεμιστά Σοκολάτα και λευκή σοκολάτα
50 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη λευκή κουβερτούρα.
Τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10’, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος με μεμβράνη και απλώνουμε τα μισά μπισκότα.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα λευκής κουβερτούρας και τα υπόλοιπα μπισκότα.
Αφήνουμε τα fudge στο ψυγείο για 3 ώρες, κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.