Δροσερές μπάρες με ΦρουτοΓεμιστά Φράουλα και γιαούρτι

>60’ ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Γεμιστά με κρέμα φράουλα

Υλικά

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 80 γρ. μέλι
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 12 ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με κρέμα φράουλα
  • 4-5 φρέσκες φράουλες κομμένες σε τέταρτα
  • 50 γρ. chips σοκολάτας
  • 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης, χοντροκομμένο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.

2

Στρώνουμε σε ταψί 35*25 αντικολλητικό χαρτί, και απλώνουμε το μείγμα γιαουρτιού σε όλη την επιφάνεια.

3

Προσθέτουμε ολόκληρα τα ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με κρέμα φράουλα, τις φράουλες, τα chips σοκολάτας και το φιστίκι.

4

Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη για 3 ώρες.

5

Τεμαχίζουμε με ένα μαχαίρι σε τετράγωνα κομμάτια και απολαμβάνουμε αμέσως.

Δείτε ακόμη

Banner for Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Cheesecake μους με φράουλες, αφρώδες κρασί και Γεμιστά Φράουλα

Banner for Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες

Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες