Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Rudolph με Γεμιστά Σοκολάτα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
12 Γεμιστά Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (~1 πακέτο)
150 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
12 κόκκινα καραμελάκια
Σταγόνες λευκής σοκολάτας
Pick Mix ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φυστικοβούτυρο αντί για λιωμένη κουβερτούρα
Από τα Pick Mix βγάζουμε σχήματα πρέτζελ και ραβδάκια.
Βουτάμε μια άκρη τους στην λιωμένη κουβερτούρα και στερεώνουμε τα ραβδάκια στα μπισκότα σαν αυτάκια.
Βουτάμε το μισό μπισκότο στην κουβερτούρα και στερεώνουμε τα πρέτζελ στα μπισκότα σαν αυτάκια.
Βουτάμε ολόκληρο το μπισκότο στην κουβερτούρα και στερεώνουμε τα πρέτζελ και τα ραβδάκια στα μπισκότα σαν αυτάκια.
Βάζουμε λίγη κουβερτούρα και κολλάμε ένα κόκκινο καραμελάκι για μύτη και με 2 σταγόνες λευκής κουβερτούρας κάνουμε 2 ματάκια, σε καθένα μπισκότο.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα μπισκότα.
Αφήνουμε τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα να στεγνώσουν και σερβίρουμε. Αν έχουμε ξύλινα στικς μπορούμε να κάνουμε τα μπισκοτένια «γλειφιτζούρια».