Ατομικοί ντάκοι με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μεσόγειος γεύση Παξιμάδια Λαδιού τύπου Κυθήρων

Υλικά

  • 8  “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου Παξιμάδια Λαδιού
  • 2-3 ντομάτες
  • 400 γρ. ξινομυζήθρα
  • Ελιές Καλαμών
  • Κάππαρη
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε μια πιατέλα, απλώνουμε τα “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τα παξιμάδια.

2

Βάζουμε από 1 κ.σ. ξινομυζήθρα σε κάθε παξιμάδι και στολίζουμε με τις ελιές και την κάππαρη.

3

Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκορπίζουμε στους ντάκους.

4

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Φακές σαλάτα με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Φακές σαλάτα με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο