Ατομικοί ντάκοι με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου
Από τη Madame Ginger
10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε μια πιατέλα, απλώνουμε τα “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τα παξιμάδια.
Βάζουμε από 1 κ.σ. ξινομυζήθρα σε κάθε παξιμάδι και στολίζουμε με τις ελιές και την κάππαρη.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκορπίζουμε στους ντάκους.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.