Ατομικοί ντάκοι με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μεσόγειος γεύση Παξιμάδια Λαδιού τύπου Κυθήρων

Υλικά

  • 8  “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου Παξιμάδια Λαδιού
  • 2-3 ντομάτες
  • 400 γρ. ξινομυζήθρα
  • Ελιές Καλαμών
  • Κάππαρη
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε μια πιατέλα, απλώνουμε τα “Μεσόγειος Γεύση” Παπαδοπούλου και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τα παξιμάδια.

2

Βάζουμε από 1 κ.σ. ξινομυζήθρα σε κάθε παξιμάδι και στολίζουμε με τις ελιές και την κάππαρη.

3

Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σκορπίζουμε στους ντάκους.

4

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Φακές σαλάτα με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Φακές σαλάτα με Παξιμάδια Λαδιού Μεσόγειος Γεύση Παπαδοπούλου

Banner for Vegan & Gluten Free Μωσαϊκό με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Κακάο Χωρίς Γλουτένη

Vegan & Gluten Free Μωσαϊκό με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Κακάο Χωρίς Γλουτένη