Βράβευση των Αριστούχων της ‘Υδρας από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Featured image for Βράβευση των Αριστούχων της ‘Υδρας από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Τους αριστούχους της Ύδρας βράβευσε για ακόμη μια χρονιά η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης νέων του νησιού που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. 

Και τη φετινή χρονιά η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προσέφερε δώρα και χρηματικά βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Ύδρας που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, καθώς και σε δύο απόφοιτες που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους και έχουν ήδη εισαχθεί σε μεταπτυχιακά προγράμματα ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Πιο συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τρία χρηματικά βραβεία ύψους €5.000, €4.000 και €3.000 αντίστοιχα σε τρεις αριστούχους μαθητές και μαθήτριες. Παράλληλα, βραβεύτηκαν με υποτροφίες ύψους €4.000 η καθεμία δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες που συνεχίζουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «LL.M. PROGRAMME IN INTERNATIONAL AND EUROPEAN LEGAL STUDIES, LL.M. COURSE: PRIVATE LAW AND BUSINESS TRANSACTIONS» και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Business Analytics: Operational Research and Risk Analysis» του Alliance Manchester Business School. 

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε στο λόγο που εκφώνησε εκ μέρους της η διευθύντρια του Λυκείου, κα. Μαρσέλλου: «Πέντε δικά μας παιδιά, απόφοιτοι του Λυκείου της Ύδρας, που εισήχθησαν σε Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αλλά και οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες, που συνεχίζουν τις σπουδές τους σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, χαράσσουν ήδη τον δρόμο τους για ένα λαμπρό μέλλον. Οι επιδόσεις και το παράδειγμά τους μας κάνουν υπερήφανους κι έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί κατακτήθηκαν με καθημερινό αγώνα, υπομονή και επιμονή μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η παγκόσμια κρίση της πανδημίας. Θα ήθελα να τονίσω ότι, η Εταιρεία μας θα είναι πάντα δίπλα τόσο στους μαθητές του Λυκείου μας που αριστεύουν όσο και στους νέους μας εκείνους που διαπρέπουν στη μετέπειτα ακαδημαϊκή τους πορεία». 

Οι υποτροφίες που προσέφερε η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. απονεμήθηκαν στους τρεις αριστούχους μαθητές και μαθήτριες και στις δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες την ημέρα του Αγιασμού του Γενικού Λυκείου Ύδρας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, όπου ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης κ.κ. Εφραίμ, ο Πρωτοσύγκελος π. Νεκτάριος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος (Γ.Α.Ε.) π. Ακίνδυνος, ο Δήμαρχος Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Καραμήτσος, η Αντιδήμαρχος Μαρία Κάτσικα, η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας & Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Μπέλετση – Παύλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μαρκαντώνης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Δημήτριος Σαράντης, η Διευθύντρια του Λυκείου Μαρία Μαρσέλλου, Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου, εκπαιδευτικοί, όλοι οι μαθητές της νέας σχολικής χρονιάς του Λυκείου, καθώς και συγγενείς των αριστούχων μαθητών, μαθητριών και μεταπτυχιακών φοιτητριών που βραβεύτηκαν.