Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. (έδωσε το «παρών») στην Έκθεση ISM

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. συμμετείχε και φέτος στην ISM, τη μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση στον κόσμο για γλυκά και σνακ.

Featured image for Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. (έδωσε το «παρών») στην Έκθεση ISM

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. στην ISM, τη μεγαλύτερη Έκθεση στον κόσμο για επαγγελματίες στην κατηγορία γλυκών και snacks, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, μεταξύ 23ης και 25ης Απριλίου 2023, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.200 εκθετών από 71 χώρες.

Η Εταιρεία είχε την τιμή και χαρά να συμμετάσχει σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση. Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, παρουσίασε τα υφιστάμενα και νέα καινοτόμα προϊόντα της σε ένα διεθνές κοινό με περισσότερους από 18.000 επισκέπτες, με σκοπό την περαιτέρω επέκτασή της στην παγκόσμια αγορά.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Εταιρείας αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους. Εκτός από το Caprice, το οποίο αποτελεί το πιο διαδεδομένο διεθνώς προϊόν, στους επισκέπτες παρουσιάστηκαν και τα υπόλοιπα προϊόντα, όπως τα Biscotello, Mini Pick, Petit Beurre, Bisco Cookies, Digestive Bars, καθώς και οι Granola Bars, οι οποίες αποτελούν την τελευταία καινοτομία της Εταιρείας.

Επίσης, οι εκπρόσωποι της Εταιρείας συναντήθηκαν με περισσότερους από 100 υφιστάμενους και υποψήφιους συνεργάτες, συζήτησαν αναλυτικά το επιχειρηματικό τους πλάνο, ενίσχυσαν τις υπάρχουσες σχέσεις και διερεύνησαν την πιθανότητα για μελλοντικές συνεργασίες.

Η Εταιρεία είναι περήφανη που είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια έκθεση, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό για επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.