Επιχείρηση της Χρονιάς η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Ακόμα μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Εταιρεία.

Featured image for Επιχείρηση της Χρονιάς η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επιχείρηση της Χρονιάς αναδείχθηκε η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στην Τελετή Απονομής του κορυφαίου θεσμού των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2022, η οποία διεξήχθη την Τρίτη, 19 Ιουλίου, στο GOLF PRIVE, στη Γλυφάδα. 

Ο τίτλος «Επιχείρηση της Χρονιάς» αποτελεί την κορυφαία διάκριση του θεσμού, ο οποίος διοργανώθηκε για έβδομη χρονιά από τη Direction Business Network. Ο νικητής αναδείχθηκε, κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ 8.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.  

Η διάκριση που απέσπασε η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση του τρόπου δραστηριοποίησης και της αφοσίωσης που διέπουν την Εταιρεία στα 100 και πλέον έτη λειτουργίας της, συμβάλλοντας στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας, μέσω και της προσφοράς θέσεων εργασίας. 

Υποψήφιες για τον τίτλο της «Επιχείρησης της Χρονιάς» ήταν 20 από τις πιο σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως προέκυψαν από διαδικασία προεπιλογής, στην οποία προχώρησε η ειδική επιτροπή βραβεύσεων της διοργάνωσης, ύστερα από έλεγχο των οικονομικών τους στοιχείων και της γενικότερης εικόνας και πορείας τους στην αγορά. Ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.