Για εσένα που αποφεύγεις τη ζάχαρη!

Όταν θέλεις να μειώσεις την ημερήσια πρόσληψη ζάχαρης, αλλά όχι και να στερηθείς τα αγαπημένα σου μπισκοτάκια…

Featured image for Για εσένα που αποφεύγεις τη ζάχαρη!

…αναζήτησε την πράσινη σειρά των αγαπημένων σου μπισκότων Παπαδοπούλου!

Τα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ 30% λιγότερη ζάχαρη (σε σχέση με τα απλά ΜΙΡΑΝΤΑ) μπορούν να αποτελέσουν ένα θρεπτικό σνακ όταν ενταχθούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.
Περιέχουν δημητριακά, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, λιπαρά φυτικής προέλευσης, βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και ασβέστιο. Επίσης, έχουν μια μακροθρεπτική ισορροπία αφού περιέχουν πρωτεΐνη, η οποία προέρχεται κυρίως από τα δημητριακά.

Τα μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη είναι η πιο ελαφριά εκδοχή του αγαπημένου Digestive και είναι ακόμη μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα χωρίς ζάχαρη ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Πλούσια σε φυτικές ίνες, περιέχουν δημητριακά ολικής άλεσης και είναι το τέλειο συνοδευτικό για τον απογευματινό καφέ σας, κάθε φορά που θέλετε να τον συνοδεύσετε με ένα νόστιμο μπισκότο που δεν θα σας «φορτώσει» με έξτρα ζάχαρη! Περιέχουν γλυκαντικά (μαλτιτόλη, σιρόπι σορβιτόλης) αντί σακχάρου και η κατανάλωσή τους προκαλεί μικρότερη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα, σε σύγκριση με τρόφιμα που περιέχουν σάκχαρα. Έτσι, είναι μια υγιεινότερη επιλογή, στα πλαίσια μιας καθημερινής ισορροπημένης διατροφής και άσκησης. Διατίθεται και σε συσκευασία mini Digestive για να τα έχετε πάντα μαζί σας!

Οι επιλογές σας από την πράσινη σειρά των μπισκότων Παπαδοπούλου ΠολυΔημητριακά Μπισκότα με 4 δημητριακά & κακάο, χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή για το πρωινό σας. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες & σε βιταμίνες Β1, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12 & Βιταμίνη Ε) μέταλλα (μαγνήσιο & ψευδάργυρο), περιέχουν 4 δημητριακά άλεσης (σιτάρι, βρώμη, σίκαλη και κριθάρι) και δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικά! Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν μαλτιτόλη και σορβιτόλη αντί σακχάρου προκαλούν  μικρότερη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα μετά την κατανάλωσή τους, σε σύγκριση με τρόφιμα που περιέχουν σάκχαρα, πάντα στα πλαίσια μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

Αλλά και τα κλασικά Πτι Μπερ διατίθενται χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, με φυσικά σάκχαρα. Αναζητήστε τα Πτι Μπερ Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης* και απολαύστε το αγαπημένο σας μπισκότο, πλούσιο σε φυτικές ίνες, όπου κι είστε!

Τέλος, εάν θέλετε να εντάξετε τη βρώμη στη διατροφή σας, λατρεύετε τα μπισκότα βρώμης, αλλά αποφεύγετε τη ζάχαρη, σας έχουμε δύο λαχταριστές επιλογές: Μπισκότα βρώμης με γεύση πορτοκάλι χωρίς προσθήκη ζάχαρης* και μπισκότα Βρώμης με κακάο και σοκολάτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης*! Έτσι και εσείς που αποφεύγετε τη ζάχαρη θα μπορείτε να ωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα αυτού του μπισκότου, που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά (η αντικατάσταση κορεσμένων λιπαρών από ακόρεστα λιπαρά στη διατροφή συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, στα πλαίσια μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και άσκησης).

* Περιέχουν φυσικά σάκχαρα.

Με πληροφορίες από την ομάδα του diatrofi.gr.