Τάρτα σοκολάτας με Digestive Παπαδοπούλου χωρίς ζάχαρη
Από την Niki's food
30 ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Niki's food
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε σε ένα μπολ τη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια, το γάλα, το μέλι και τα λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Με μια μαρίζ ανακατεύουμε καλά και όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα μας προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε ξανά.
Λιώνουμε το βούτυρο και ταυτόχρονα βάζουμε τα μπισκότα μας στο μπλέντερ μαζί με το κακάο και τα χτυπάμε έως ότου αλεθούν καλά.
Σε μια φόρμα ρίχνουμε τα μπισκότα και το βούτρο και πιέζουμε καλά μέχρι να φτιάξουμε μια βάση
Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα της σοκολάτας μας και το ισιώνουμε με τη μαρίζ.
Λίγο φιλέ αμυγδάλου ταιριάζει απίστευτα από πάνω.