Βελούδινο και δροσερό “κέικ” σοκολάτας με Caprice Παπαδοπούλου
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από κουβερτούρα λευκή ή σοκολάτα γάλακτος - Αν μας αρέσει μπορούμε να προσθέσουμε και μέσα στο μείγμα επιπλέον Caprice
Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε τα Caprice, προσθέτουμε το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να έχουμε μια ρευστή βελούδινη κρέμα.
Με μίξερ αφρατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα Caprice, τη λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε μια σοκολατένια κρέμα.
Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε με μια μαρίζ τη σαντιγί.
Καλύπτουμε μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα για κέικ με μεμβράνη τροφίμων και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και καλύπτουμε το «κέικ» με Caprice Παπαδοπούλου.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.