Τρουφάκια σοκολάτας με ταχίνι και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
20 ΛΕΠΤΑ
30-40 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε βαθύ μπολ.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν καλά.
Προσθέτουμε το κονιάκ και ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα. Ρίχνουμε στο μείγμα αυτό και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει αρκετά ώστε να μπορούμε να το πλάσουμε. Κατόπιν παίρνουμε μικρές ποσότητες του μείγματος με τα χέρια μας και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν και τα πασπαλίζουμε με κακάο πριν τα σερβίρουμε.
Σερβίρουμε τα τρουφάκια από το ψυγείο.