Trifle με μους χαλβά και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς, ώστε να τους έχουμε έτοιμους, και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας.
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
Χτυπάμε στο multi τον χαλβά και αναμειγνύουμε με σπάτουλα τα δυο μείγματα.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.
Βάζουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα μπισκότα σε ποτήρια.
Βάζουμε από πάνω μία στρώση μους χαλβά και επαναλαμβάνουμε μία ακόμη φορά.
Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.