Trifle με μους χαλβά και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου

Image of author Αντωνία Κατή

Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist

15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Digestive Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
  • 200 γρ. φουντούκια (χοντροκομμένα & καβουρδισμένα)
  • Ξύσμα κουβερτούρας για τη διακόσμηση
  • 400 γρ. χαλβάς σοκολάτα κακάο
  • 400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς, ώστε να τους έχουμε έτοιμους, και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας.

2

Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.

3

Χτυπάμε στο multi τον χαλβά και αναμειγνύουμε με σπάτουλα τα δυο μείγματα.

4

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.

5

Βάζουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα μπισκότα σε ποτήρια.

6

Βάζουμε από πάνω μία στρώση μους χαλβά και επαναλαμβάνουμε μία ακόμη φορά.

7

Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for New York Cheesecake με σοκολάτα και Digestive Παπαδοπούλου

New York Cheesecake με σοκολάτα και Digestive Παπαδοπούλου

Banner for Σοκολατάκια με κουβερτούρα και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου

Σοκολατάκια με κουβερτούρα και μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου