Spread με μπισκότα Μιράντα με μειωμένη ζάχαρη

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

5 ΛΕΠΤΑ
8-10 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

  • 250 γρ. μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου με 30% λιγότερη ζάχαρη
  • 130ml γάλα σόγιας
  • 100 γρ. λάδι καρύδας
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 ¼ κ.γ. τζίντζερ
  • 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου, προαιρετικά

TIP

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε φυτικό γάλα καρύδας ή αμυγδάλου. Στο spread ταιριάζουν και τα φουντούκια.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα αναδεύουμε για μερικά λεπτά.

2

Μόλις το μείγμα πάρει κρεμώδη υφή είναι έτοιμο, το μεταφέρουμε σε καθαρό, αποστειρωμένο βάζο κα διατηρούμε στο ψυγείο.

3

Απολαμβάνουμε το spread με μπισκότα Μιράντα, με φρέσκα φρούτα ή σαν γέμιση και άλειμμα.